About Healthyfoodie.dk

Velkommen til HealthyFoodie.dk – et univers sprængfyldt med sunde, dekorative, mættende og lette madopskrifter.


Bagom bloggen

Jeg hedder Kathrine Valentin og står bag bloggen Healthyfoodie.dk.

Jeg er 22 år og bor i København sammen med min kæreste. Jeg er finanselev, og arbejder til dagligt i PFA. Arbejde og uddannelse tager en del af min tid, men i min fritid er jeg ofte på farten – jeg elsker at tulle rundt i byen, have kaffeaftaler med veninder, tage ud at spise, dyrke sport (primært løb og fitness), rejse og derudover er jeg også meget interesseret i mode, nye trends og indretning.
En dag i mit liv starter ofte med en morgenløbetur rundt om søerne, en god kop kaffe, hvorefter jeg cykler på arbejde, og aftenen bruges ofte på at udvikle opskrifter og lave lynhurtig og nem sund aftensmad (hvilket min kæreste nyder godt af…).

Jeg elsker weekenden, der er der tid til alt det, som jeg ikke når i hverdagen – sociale aktiviteter m.m., OG tid til en god brunch – brunch og morgenmad er generelt et af mine favorit måltider, og er efter min mening den bedste start på dagen.

Dette var en kort beskrivelse af mig, og nu videre til hvad denne blog egentlig handler om….
Nemlig – sund og nem hverdagsmad.


Healthyfoodie.dk 

HealthyFoodie.dk er skabt til at samle opskrifter og til at inspirere andre, som har lyst til at lave sund mad, der smager af noget. Retterne består overvejende af grøntsager og er mine bud på lækre næringsrige hverdagsopskrifter.
Jeg elsker at eksperimentere i køkkenet – og at afprøve og sammensætte nye opskrifter er mit ”yoga” – jeg får ofte selv inspiration igennem billeder, blogs og magasiner.
Udover at bloggen løbende fyldes med opskrifter vil der også komme guides til spisesteder, som kan findes under Healthy Recommendations.

På healthyFoodie.dk tages der udgangspunkt i et realistisk sundhedssyn, hvor der er fokus på balance, også i en travl hverdag.

Jeg fornægter ikke laster, men synes at det er sjovt at lave sunde alternativer til bl.a. desserter og snacks – på bloggen findes der derfor både opskrifter til den madglade livsnyder med en sød tand, fitness-freaken der elsker broccoli og til den travle, som blot ønsker et sundt boost og fornyelse i madplanen.

 

God fornøjelse i køkkenet, og tak for at du læser med.

 

KH Kathrine

//

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *