Blomkålsris

Blomkålsris er en fin erstatning til normale ris, smager godt, og er utrolig let at tilberede.

 

Blomkålsris

Tilberedningstid: Ca. 10 minutter

Indkøb: 1 blomkålshoved

Portion: 1 stor skål (se billede)

Opskrift:
– 1 stort blomkålshoved

How to: Skær blomkålshovedet i mindre stykker, og blend herefter blomkålen i en minihakker (denne minihakker kan anbefales) indtil kålen er hakket helt fint og har fået en ris agtig konsistens. Herefter er blomkålsrisen klar til at blive serveret, og fungerer godt som tilbehør til både kød/fisk og wokretter.

Tip: Hvis man ønsker at blomkålsrisen skal smage af lidt mere end blot blomkål, kan blomkålsrisen blandes med krydderier (fx. timian, chili, hvidløg eller paprika) og lidt olivenolie.

 

KH Kathrine

//

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *