Rødbedehummus

Mums! Hummus er altid en god idé og kan let spices op med forskellige grøntsager, som både giver smag og farve. Denne version er med rødbede.

 

Rødbedehummus 

Tilberedningstid: Ca. 20 min

Indkøb: Kikærter, tahin, olivenolie, rødbede, salt

Portion: 1 skål (mellemstørrelse)

Opskrift:
– 240 g kikærter (jeg brugte dem fra dåse, men de kan også koges før brug)
– 120 g revet rødbede
– salt
– 2 spsk tahin
– 1 spsk olivenolie
– ½ dl vand

How to: Blend kikærter med en stavblender og riv efterfølgende rødbeden på et rivejern. Bland herefter resten af ingredienserne sammen med de blendede kikærter og blend alle ingredienser sammen til en ensartet masse. Smag evt. til med mere salt eller tahin.

Tip: Smag hummusen til med salt og peber og evt. andre krydderier, hvis du godt kan lide en krydret hummus. Hummus fungerer godt som tilbehør til både grøntsager, brød og kød/fisk.

 

KH Kathrine

//

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *