Blomkålsfladbrød

Her kommer opskriften på det nemmeste og lækreste grøntsagsfladbrød. Det er let at bikse sammen, smagsfuldt og har en lækker konsistens.

 

Blomkålsfladbrød

Tilberedningstid: ca. 45 min.

Indkøb: blomkål, gulerødder, havregryn, æg, salt, olivenolie, rismel, timian

Portion: et stort fladbrød (af et brød kan laves ca. 12 mindre fladbrød)

Broccoli fladbrød – opskrift: 
– 350 g knust blomkål
– 2 revede gulerødder
– 70 g havregryn
– 3 æg
– 1/2 tsk. salt
– 2 spsk. olivenolie
– 2 spsk. rismel
– 1/2 tsk timian

How to: Start med at hakke/knuse blomkålen til små stykker, og riv de to gulerødder på et rivejern. Tænd ovnen på 180 grader. Rør blomkål, gulerødder og æg sammen. Bland herefter alle andre ingredienser i, og blend blandingen med en stavblender indtil det bliver til en ensartet masse.
Kom bagepapir på en bageplade og fordel dejen på bagepladen i en firkant. Dejen skal være ca. 1/2 cm tyk. Bag fladbrødet i ca. 30 minutter. Lad det efterfølgende køle ned og skær brødet ud i 8-12 stykker, alt afhængig af hvilken størrelse som ønskes. Herefter er brødet færdigt.

Tip:  Fladbrødet kan bruges til sandwiches eller som tilbehør istedet for almindeligt brød.

 

KH Kathrine

//

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *