Bønnefritter

Prøv disse grønne og sprøde bønnefritter, som et godt alternativ til almindelige fritter.


B
ønnefritter

Tilberedningstid: ca. 40 min

Indkøb: grønne bønner, olivenolie og salt

Portion: Tilbehør til 2-3 personer

Opskrift:
– 300 g bønner (helst optøede fra frost)
– Olivenolie
– Salt

How to: Fordel bønnerne på en bageplade, hæld olivenolie udover og drys med salt. Bag fritterne på 180 g i ca. 40 min, og herefter er de klar til at blive serveret.

Tip: Pres eventuelt lidt citronsaft udover fritterne når de har været i ovnen, eller vend dem i sesam sammen med olivenolie og salt og bag dem herefter. Brug fritterne som tilbehør til eksempelvis kylling, fisk, burger m.m.

 

KH Kathrine

//

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *