Morgenomelet

Et lækkert, solidt og proteinrigt morgenmåltid slår aldrig fejl. Prøv denne morgenomelet imorgen til søndagens brunch, og du vil være mæt i mange timer frem.

 

Morgenomelet

Tilberedningstid: 15-20 min.

Indkøb: Æg, spinat, hytteost, pesto, rejer, parmaskinke, gravad laks

Portion: 2 personer

Opskrift:
(æggemasse)
– 5 æg
– 40 g frisk spinat
– 50 g hytteost
– 1 tsk pesto
(fyld)
– 20 g rejer
– 2 skiver parmaskinke
– 1 skive gravad laks (skæres ud i mindre stykker)

How to: Pisk æggene godt og tilsæt spinat, hytteost og pesto i blandingen. Hæld blandingen på en olieret pande og lad kun omeletten stege på den ene side ved høj varme. Efter et par minutter på panden drysses rejer udover og parmaskinke samt laks fordeles på omeletten. Lad omeletten stege indtil æggemassen er fast.

Tip: Pynt omeletten med avokado skiver, tomat, kaviar og pesto (som på billedet).

God weekend.

 

KH Kathrine

//

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *