Ovnstegt kylling m. rodfrugter

En regnfuld onsdag, som idag, kalder på varme og hygge indendørs. Ovnstegt kylling m. rodfrugter egner sig godt til sådan et vejr. Menuen er super nem at tilberede og smager dejligt.

 

Ovnstegt kylling m. rodfrugter 

Tilberedningstid: ca. 50 min.

Indkøb: Kyllinge overlår, pastinak, gulerodder og rødløg

Portion: 2 personer

Opskrift:
– 400 g kyllinge overlår (2 stk)
– 2 x pastinak
– 2 x gulerodder
– 1,5 rødløg

How to: Skær rodfrugter i tern og vend dem i olie, paprika og evt. alround krydderi. Fordel rodfrugterne i et ovnfast fad. Placer  kyllinge overlår ovenpå rodfrugterne og tilføj evt. krydderier og salt på kyllingen. Sæt fadet med både rodfrugter og kylling i ovnen i ca. 40 min. på 180 grader.

Tip: Rodfrugterne kan skæres ud dagen i forvejen, og stilles på køl – og du vil opleve et rigtig let og nemt aftenmåltid.

 

KH Kathrine

//

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *